Tips / Weetjes



Aardappelen , hoe beste bewaren, stel uitlopers uit, groene kleur …
aardappelzetmeel en maizena , verschil tussen ....
Baking soda , een andere naam, natriumbicarbonaat of zuiveringszout ...
Baktips & trucs , handige weetjes
Cheescake , tips
Druiveblad / eikenblad , inmaak ….
Dukkah , een noten en specerijen mengsel uit de Arabische keuken ...
Ei , wist je dat ...
Glee , geklaarde boter, verschil en recept
Groente en fruit bewaren , gekoeld of koel
Jus , basis en varianten
Kaassoorten , welke soorten smelten en welke niet ...
Kikkererwten , gezond, gedroogd of blik ...
Mezze , doel en wat is mezze
Oud brood , je kan nog veel meer met oud brood ...
Oven , boven- onderwarmte of hetelucht ?
Papillot , koken in papillot is een bereidingswijze …
Risottorijst , arborio, vialone nano of carnaroli welke gebruiken voor .....
Sucuk , is een droge gekruide worst, welke ook wel knoflookworst wordt genoemd
Tapenade , is een .......
Uien karameliseren , karameliseren is het omzetten van suiker in karamel.
Wat is een salsa-rub-marinade , ....... ?
IJsblokjesvorm , voor kleine porties invriezen van …
Zoet-zuur inmaken  de basis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten