In
de Airfryer wordt panko niet uit zichzelf lekker bruin.
Je maakt het dus eerst zelf bruin in een koekenpan met wat olie.
Die olie zorgt er dan weer voor dat de korst krokant wordt.
De gebakken panko kun je bewaren in een luchtdicht afgesloten potje voor de volgende keer.
Bereiding:
Verhit
een koekenpan en voeg 1 tot 2 eetlepels olie toe.
Je maakt het dus eerst zelf bruin in een koekenpan met wat olie.
Die olie zorgt er dan weer voor dat de korst krokant wordt.
De gebakken panko kun je bewaren in een luchtdicht afgesloten potje voor de volgende keer.
Bak daarin een hoeveelheid
panko.
Bedek de hele bodem van de pan met een dunne laag panko.
Deze bak je al omscheppend tot de panko lichtbruin kleurt.
Kijk uit voor
verbranding.
Als de panko bruin is, giet je de vlokken uit de pan op een diep bord.
Als de panko bruin is, giet je de vlokken uit de pan op een diep bord.
Laat
afkoelen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten