De oude kaas geeft het gerecht een volle, wat pittige smaak.
Ingrediënten 2 pers.
2 eetl. olijfolie
400 gr. mini krieltjes, koelvers
500 gr. roerbakgroenten, Italiaanse
1 bakje, a 250 gr. champignon, in plakjes
50 gr. rucola
50 gr. oude kaas
Bereiding:
Verhit de olie in een hapjespan.
Bak de krieltjes in 8 min. goudgeel.
Voeg de roerbakgroenten toe en bak de groenten al omscheppend 3 min.
Schep de champignons erdoor en bak de groenten in nog 3 min. gaar.
Schep de rucola erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Rasp royaal de oude kaas boven het aardappelgroentepannetje.
400 gr. mini krieltjes, koelvers
500 gr. roerbakgroenten, Italiaanse
1 bakje, a 250 gr. champignon, in plakjes
50 gr. rucola
50 gr. oude kaas
Bereiding:
Bak de krieltjes in 8 min. goudgeel.
Voeg de roerbakgroenten toe en bak de groenten al omscheppend 3 min.
Schep de champignons erdoor en bak de groenten in nog 3 min. gaar.
Schep de rucola erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Rasp royaal de oude kaas boven het aardappelgroentepannetje.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten