Ingredienten:
4 stuks
30
gr. bloem
2 middelgrote eieren
30 gr. parmezaanze kaas (fijn stukjes)
50 gr. gebakken uitjes
4 kipdijfilets
2 eetl. olijfolie
Doe ondertussen de bloem met wat peper in een diep bord en meng door
elkaar.
Klop de eieren los in een ander diep bord, bestrooi met peper en eventueel zout.
Rasp in een derde diep bord de Parmezaanse kaas en meng met de gebakken uitjes.
Leg de kipdijfilets tussen 2 stukken vershoudfolie en plet met de deegroller tot een dikte van 1 cm.
Wentel de filets eerst door de bloem en schud het teveel aan bloem eraf.
Haal vervolgens door het eimengsel en druk ze stevig rondom in het kaas-uitjesmengsel.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels 6 min. op middelhoog vuur, keer halverwege.
2 middelgrote eieren
30 gr. parmezaanze kaas (fijn stukjes)
50 gr. gebakken uitjes
4 kipdijfilets
2 eetl. olijfolie
Klop de eieren los in een ander diep bord, bestrooi met peper en eventueel zout.
Rasp in een derde diep bord de Parmezaanse kaas en meng met de gebakken uitjes.
Leg de kipdijfilets tussen 2 stukken vershoudfolie en plet met de deegroller tot een dikte van 1 cm.
Wentel de filets eerst door de bloem en schud het teveel aan bloem eraf.
Haal vervolgens door het eimengsel en druk ze stevig rondom in het kaas-uitjesmengsel.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels 6 min. op middelhoog vuur, keer halverwege.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten