Ingrediënten: 4 pers.
500 gr. runderriblappen,in blokjes
1 eetl. bloem
boter of olie voor vlees aanbraden
350 gr. uien, in ringen
1 eetl. donkerbruine basterdsuiker
1 eetl. ketjap manis
1/2 eetl. appelstroop
1 runderbouillon blokje + 100 a 125 ml. water
2 laurierblaadjes
1 plakjes ontbijtkoek
1 teentje knoflook, fijn geneden
2 kruidnagels
2 eetl. rode wijn
zout en peper
optioneel: 1 eetl. zure uitjes
Bereiding:
Breng het
vlees op smaak met zout en peper en roer door de bloem.
Klop het overtollige bloem van het vlees af.
Verwarm boter in een braadpan en en bak het vlees rondom aan.
Als dit gedaan is doe je het vlees in de slowcooker.
Doe nu de
rest van de ingrediënten bij het vlees in de slowcooker, behalve de ontbijtkoek en zure uitjes.
Evt. de
hachee binden met maizena
Zet de
slowcooker 1 uur op HiGH en daarna 5 a 6 uur op LOW.
1 eetl. bloem
boter of olie voor vlees aanbraden
350 gr. uien, in ringen
1 eetl. donkerbruine basterdsuiker
1 eetl. ketjap manis
1/2 eetl. appelstroop
1 runderbouillon blokje + 100 a 125 ml. water
2 laurierblaadjes
1 plakjes ontbijtkoek
1 teentje knoflook, fijn geneden
2 kruidnagels
2 eetl. rode wijn
zout en peper
optioneel: 1 eetl. zure uitjes
Klop het overtollige bloem van het vlees af.
Verwarm boter in een braadpan en en bak het vlees rondom aan.
Als dit gedaan is doe je het vlees in de slowcooker.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten