Vang een kopje kookvocht op tijdens het afgieten.
Bak ondertussen de spekjes in de pan.
Voeg vervolgens de champignons in plakjes toe en roerbak even mee.
Voeg de prei en fijngehakte knoflook toe en bak ook even mee.
Roer de crème fraîche erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Schep dan de gekookte pasta erdoor.
Voeg een paar eetlepels of klein scheutje van het kookvocht van de pasta toe om het gerecht smeuïg te maken.
Roer ongeveer de helft van de Parmezaanse kaas door de pasta met prei en laat smelten.
Serveer de romige prei tagliatelle met de overgebleven parmezaanse kaas.
Voeg vervolgens de champignons in plakjes toe en roerbak even mee.
Voeg de prei en fijngehakte knoflook toe en bak ook even mee.
Roer de crème fraîche erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Schep dan de gekookte pasta erdoor.
Voeg een paar eetlepels of klein scheutje van het kookvocht van de pasta toe om het gerecht smeuïg te maken.
Roer ongeveer de helft van de Parmezaanse kaas door de pasta met prei en laat smelten.
Serveer de romige prei tagliatelle met de overgebleven parmezaanse kaas.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten