Ingrediënten:
4 pers.
1 beenham,
600 gram
4 kruidnagels
50 ml. whiskey
2 eetl. dijonmosterd
1 eetl. honing
peper
zout
Bereiding:
Steek de
kruidnagels aan de bovenkant van de beenham in het vlees.
Schenk de whiskey in de pot van de slowcooker en leg de beenham met de kruidnagels naar boven in de pot.
Roer de mosterd en honing door elkaar.
Strooi peper en zout over de beenham en schenk het mosterdglazuur over de bovenkant van de ham.
Zet de slowcooker op standje low en gaar de beenham in 2,5 - 3 uur.
De kerntemperatuur van het vlees moet op 65°C liggen, check na 2 uur af en toe of het vlees al zover is.
Draai de slowcooker uit zodra de ham de juiste temperatuur heeft bereikt en serveer de beenham direct of houd hem warm op de warmhoudstand.
4 kruidnagels
zout
Schenk de whiskey in de pot van de slowcooker en leg de beenham met de kruidnagels naar boven in de pot.
Roer de mosterd en honing door elkaar.
Strooi peper en zout over de beenham en schenk het mosterdglazuur over de bovenkant van de ham.
Zet de slowcooker op standje low en gaar de beenham in 2,5 - 3 uur.
De kerntemperatuur van het vlees moet op 65°C liggen, check na 2 uur af en toe of het vlees al zover is.
Draai de slowcooker uit zodra de ham de juiste temperatuur heeft bereikt en serveer de beenham direct of houd hem warm op de warmhoudstand.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten