Ingrediënten:
250 gr. gehakt
1ei
50 paneermeel
1/2 koffielepel paprikapoeder
paar druppeltjes worcestersaus
maggie aroma (of sojasaus)
zout
peper
Bereiding:
Klop het eitje los met het
paprikapoeder en worcestersaus.
Kruid met peper en zout.
Meng het gehakt en het paneermeel eronder.
Draai er soepballetjes van.
Breng een pan met water en een scheutje maggie aroma (of eventueel snuifje zout of sojasaus) aan de kook.
Voeg de balletjes toe en laat ze een minuutje koken.
Giet af in een vergiet.
1ei
50 paneermeel
1/2 koffielepel paprikapoeder
paar druppeltjes worcestersaus
maggie aroma (of sojasaus)
zout
peper
Kruid met peper en zout.
Meng het gehakt en het paneermeel eronder.
Draai er soepballetjes van.
Breng een pan met water en een scheutje maggie aroma (of eventueel snuifje zout of sojasaus) aan de kook.
Voeg de balletjes toe en laat ze een minuutje koken.
Giet af in een vergiet.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten