Ingrediënten: 2 pers.
1 pot(groot) veldertjes
1 ui gesnipperd
1 prei
125 gr. gesneden champignons
50 gr. spekreepjes
200 gr. rundergehakt
1 maggiblokje
1 eetl. ketjap manis
1 desertlepel sambal badjak
2 tenen knoflook
1 theel. kerrie
Bereiding:
Spekreepjes
uitbakken en even uit pan nemen.
Ui fruiten met knoflook en kerrie, prei in ringen kort mee fruiten.
Dit mengsel ook even uit pan bij de spekreepjes voegen.
Gehakt rullen.
Toevoegen sambal badjak, ketjap, ui/spek/prei doorheen mengen. Als laatste uitgelekte veldertjes toevoegen.
Goed doorwarmen.
Opdienen met witte rijst.
1 ui gesnipperd
1 prei
125 gr. gesneden champignons
50 gr. spekreepjes
200 gr. rundergehakt
1 maggiblokje
1 eetl. ketjap manis
1 desertlepel sambal badjak
2 tenen knoflook
1 theel. kerrie
Ui fruiten met knoflook en kerrie, prei in ringen kort mee fruiten.
Dit mengsel ook even uit pan bij de spekreepjes voegen.
Gehakt rullen.
Toevoegen sambal badjak, ketjap, ui/spek/prei doorheen mengen. Als laatste uitgelekte veldertjes toevoegen.
Goed doorwarmen.
Opdienen met witte rijst.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten