Ingredienten 2
pers.
1/3 spitskool, fijne reepjes
olie
1 teentjes knoflook, fijngehakt
1/4 winterwortel, geraspt
1/2 paprika, kleine blokjes
1/2 ui, gesnipperd
1/3 groente bouillonblokje, opgelost en een klein beetje heet water
paar stengels bieslook
kerriepoeder naar smaak
peper en zout naar smaak
roerei:
2 eieren en een beetje room.
Kluts de eieren met de room en bak er een roerei van.
Zet apart
Bereiding:
Verwarm een wok of stevige pan en schenk er een
goede scheut olie bij.
Fruit de ui en knoflook aan.
Doe de wortel, paprika en erbij en roerbak dit voor enkele minuten.
Doe de spitskool er nu bij en roerbak de groente al roerend nog voor enkele minuten totdat de groenten gaar zijn maar nog wel een bite hebben.
Roer en de roerei, bouillon, bieslook erbij en breng op smaak met kerrie, zout en peper.
olie
1 teentjes knoflook, fijngehakt
1/4 winterwortel, geraspt
1/2 paprika, kleine blokjes
1/2 ui, gesnipperd
1/3 groente bouillonblokje, opgelost en een klein beetje heet water
paar stengels bieslook
kerriepoeder naar smaak
peper en zout naar smaak
2 eieren en een beetje room.
Kluts de eieren met de room en bak er een roerei van.
Zet apart
Fruit de ui en knoflook aan.
Doe de wortel, paprika en erbij en roerbak dit voor enkele minuten.
Doe de spitskool er nu bij en roerbak de groente al roerend nog voor enkele minuten totdat de groenten gaar zijn maar nog wel een bite hebben.
Roer en de roerei, bouillon, bieslook erbij en breng op smaak met kerrie, zout en peper.
Eet smakelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten