Ingredienten: 2 pers.
125 gr. fusilli
40 gr. fijne erwtjes (diepvries)
40 gr. mais, blikje
1/2 rode paprika (55 gram), in fijne blokjes
1/2 rode ui (40 gram), fijn snijden
25 gr. bieslook, fijn geknipt/gehakt
plm. 75 - 100 gr. kip, in blokjes
40 gr. fijne erwtjes (diepvries)
40 gr. mais, blikje
1/2 rode paprika (55 gram), in fijne blokjes
1/2 rode ui (40 gram), fijn snijden
25 gr. bieslook, fijn geknipt/gehakt
plm. 75 - 100 gr. kip, in blokjes
dressing, hoeveelheid naar smaak:
griekse yoghurt 0 procent
mayonaise
zuivelspread (optioneel)
mosterd
citroen sap
peper, zout, dille, italiaanse kruiden, en/of eigen kruiden (verse kruiden fijn hakken)
Meng de ingredienten voor de dressing door elkaar in een kommetje.
Breng op smaak.
Bereiding:
Kook de fusilli beetgaar in iets zout water, giet af en spoel na met koud water.
Kook de erwtjes beetgaar (niet te gaar), spoel direct af onder koud water.
De kipfiletblokjes in water gaar koken en daarna even in een koekenpan aanbakken, koud laten worden.
Meng de fusilli met de erwtjes, mais, paprika, ui, bieslook en de kip door elkaar in een kom.
Breng naar eigen wens op smaak met de dressing.
Lekker bij de bbq
Geen opmerkingen:
Een reactie posten