Ingredienten:
1 eetl. versgemalen zwarte peper
1 eetl. zout
125 gr. pittige paprikapoeder
1 eetl. chilipoeder
1 eetl. knoflookpoeder
125 gr. bruine suiker
1 eetl. uienpoeder
1 theel. cayennepeper
Bereiding:
Meng alle
kruiden door elkaar.
Roer of schud alles goed door elkaar.
Gebruik hem direct of bewaar in een gesloten potje of ziplock zakje.
Deze dry-rub is voor kip maar ook voor varkens- en rundervlees.
1 eetl. zout
125 gr. pittige paprikapoeder
1 eetl. chilipoeder
1 eetl. knoflookpoeder
125 gr. bruine suiker
1 eetl. uienpoeder
1 theel. cayennepeper
Roer of schud alles goed door elkaar.
Gebruik hem direct of bewaar in een gesloten potje of ziplock zakje.
Deze dry-rub is voor kip maar ook voor varkens- en rundervlees.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten