Ingrediënten:
2 eetl.
bruine suiker
2 theel. chillipoeder
2 eetl. paprika poeder
1 eetl. gemalen komijn (Djintan)
1 eetl. knoflook poeder
3 theel.. mosterd poeder
2 theel. zout
2 theel. zwarte peper
1/2 theel. cayenne peper
Bereiding:
Meng alle kruiden in een kom goed door elkaar.
Tip: Het
vlees inwrijven en 12 tot 24 uur laten marineren.
Kleinere stukken vlees kunnen direct boven redelijk hete kooltjes hoewel het oppassen blijft vanwege de suiker in de rub.
Een hele kip ga je lekker op je gemak indirect barbecuen
2 theel. chillipoeder
2 eetl. paprika poeder
1 eetl. gemalen komijn (Djintan)
1 eetl. knoflook poeder
3 theel.. mosterd poeder
2 theel. zout
2 theel. zwarte peper
1/2 theel. cayenne peper
Kleinere stukken vlees kunnen direct boven redelijk hete kooltjes hoewel het oppassen blijft vanwege de suiker in de rub.
Een hele kip ga je lekker op je gemak indirect barbecuen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten