Ingrediënten:
2 - 3 pers.
300 gr.
witte kool, dun gesneden, in kleine reepjes
50 gr. wortel, julienne gesneden)
1/2 rode ui, fijn gesneden
Voor de
dressing:
3 eetl. griekse yoghurt
2 eetl. mayonaise
1 eetl. azijn
1 eetl. citroensap
peper
zout
Bereiding:
Meng de
griekse yoghurt, mayonaise, azijn en citroensap door elkaar tot een gladde
dressing en breng op smaak met peper en zout.
Meng de kool, wortel en ui door de dressing en schep het goed door elkaar.
Laat de koolsalade een paar uur in de koeling staan.
Hoe langer de koolsalade staat, hoe zachter het wordt.
Tip: voor
een pittigere variant 1 theel. mierikswortel door de dressing.
50 gr. wortel, julienne gesneden)
1/2 rode ui, fijn gesneden
3 eetl. griekse yoghurt
2 eetl. mayonaise
1 eetl. azijn
1 eetl. citroensap
peper
zout
Meng de kool, wortel en ui door de dressing en schep het goed door elkaar.
Laat de koolsalade een paar uur in de koeling staan.
Hoe langer de koolsalade staat, hoe zachter het wordt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten