Ingrediënten:
5 grote kruimige
aardappels, geschild
300 ml. slagroom
2 teentjes knoflook, gekneusd
1 laurierblaadje
4 takjes tijm
25 gr. boter, koud, in kleine blokjes
nootmuskaat
bieslook, fijngesneden
Bereiding:
Kook
de aardappels gaar.
Verwarm de
slagroom met de knoflook, laurierblaadje en tijm.
Neem de pan van de warmtebron en houd apart.
Laat de aardappels uitstomen in de pan en pureer de hete aardappels.
2 teentjes knoflook, gekneusd
4 takjes tijm
25 gr. boter, koud, in kleine blokjes
bieslook, fijngesneden
Neem de pan van de warmtebron en houd apart.
Laat de aardappels uitstomen in de pan en pureer de hete aardappels.
Roer dan de boterblokjes door de puree.
Klop de rest van de room door de puree tot de gewenste dikte. Bestrooi met nootmuskaat en fijngesneden bieslook.
Stampen en knijpen voor de puree moet je aardappels pureren.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten