Ingrediënten: 6 pers.
30 ml. olijfolie
1 ui
3 teentjes knoflook
350 gr. pindakaas
200 gr. bruine basterdsuiker
300 ml. water
100 ml. ketjap manis
1/2 citroen
1/4 theel. zout
1/4 theel. peper
optioneel: sambal, naar smaak toevoegen
Bereiding:
Snipper de ui en hak de knoflook.
Verwarm de olijfolie en fruit het mengsel 2 minuten
Voeg de pindakaas, bruine suiker en de helft van het water toe. Roer tot een gladde saus.
Breng op smaak met ketjap, citroensap, zout, peper en eventueel sambal.
Verdun de saus met de rest van het water als deze te dik is.
1 ui
3 teentjes knoflook
350 gr. pindakaas
200 gr. bruine basterdsuiker
300 ml. water
100 ml. ketjap manis
1/2 citroen
1/4 theel. zout
1/4 theel. peper
optioneel: sambal, naar smaak toevoegen
Verwarm de olijfolie en fruit het mengsel 2 minuten
Voeg de pindakaas, bruine suiker en de helft van het water toe. Roer tot een gladde saus.
Breng op smaak met ketjap, citroensap, zout, peper en eventueel sambal.
Verdun de saus met de rest van het water als deze te dik is.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten