Ingrediënten: 2 pers.
1/2 kg. iets kruimige aardappel
2 biefstukken
1/2 eetl. verstegen mix voor steak & jus
15 gr. ongezouten roomboter
1/2 eetl. arachideolie
300 gr. sperziebonen
125 gr. gesneden kastanjechampignons
50 ml. slagroom
Bereiding:
Dep de biefstukken droog en bestrooi rondom met de helft van de
kruidenmix.
Verhit de boter met de olie in een koekenpan en bak de biefstukken op hoog vuur in 4 min. medium rare, keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. afgedekt rusten.
Laat het bakvet zitten.
Bak in het achtergebleven bakvet de champignons met de rest van de kruidenmix 5 min. op middelhoog vuur, roer regelmatig.
Voeg de slagroom toe en verwarm 1 min.
Serveer de biefstuk met de paddenstoelenjus, lekker met sperziebonen en puree.
Bron allerhande 4-10/7-11-2021
2 biefstukken
1/2 eetl. verstegen mix voor steak & jus
15 gr. ongezouten roomboter
1/2 eetl. arachideolie
300 gr. sperziebonen
125 gr. gesneden kastanjechampignons
50 ml. slagroom
Verhit de boter met de olie in een koekenpan en bak de biefstukken op hoog vuur in 4 min. medium rare, keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. afgedekt rusten.
Laat het bakvet zitten.
Bak in het achtergebleven bakvet de champignons met de rest van de kruidenmix 5 min. op middelhoog vuur, roer regelmatig.
Voeg de slagroom toe en verwarm 1 min.
Serveer de biefstuk met de paddenstoelenjus, lekker met sperziebonen en puree.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten