Ingredienten:
Bladerdeeg
Gehaktvulling:
250 gr. h.o.h.gehakt
1 theel. 5-spice poeder
1 eetl. oestersaus
2 eetl. paneermeel
1 teentje knoflook, fijn gesneden
1/4 theel. witte peper
1/2 ei
snufje zout
2 chinese paddestoelen
1 eetl. hoisinsaus
Bereiding:
Verwarm de
oven voor op 210 graden hetelucht.
Haal met
ronde uitstekers van ø 14 centimeter rondjes uit het bladerdeeg.
Gehaktvulling:
Meng alle ingrediënten door elkaar.
Als de vulling te nat is, evt. extra paneermeel door de gehaktvulling.
Verdeel de gehaktvulling in 6 porties.
Leg de gehaktvulling in het midden op het bladerdeeg van ø 14 centimeter.
Vouw het bladerdeeg als een buideltje naar het midden en knijp de bovenkant goed tegen elkaar aan.
Herhaal dit totdat alle 6 de vullingen op zijn.
Bak de saucijzenbroodjes 20 - 25 minuten af in de oven tot gaar en goudbruin.
250 gr. h.o.h.gehakt
1 theel. 5-spice poeder
1 eetl. oestersaus
2 eetl. paneermeel
1 teentje knoflook, fijn gesneden
1/4 theel. witte peper
1/2 ei
snufje zout
2 chinese paddestoelen
1 eetl. hoisinsaus
Meng alle ingrediënten door elkaar.
Als de vulling te nat is, evt. extra paneermeel door de gehaktvulling.
Verdeel de gehaktvulling in 6 porties.
Leg de gehaktvulling in het midden op het bladerdeeg van ø 14 centimeter.
Vouw het bladerdeeg als een buideltje naar het midden en knijp de bovenkant goed tegen elkaar aan.
Herhaal dit totdat alle 6 de vullingen op zijn.
Bak de saucijzenbroodjes 20 - 25 minuten af in de oven tot gaar en goudbruin.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten