Ingredienten:
scheut
olijfolie
groentes bv. prei, courgette, ui, tomaatjes, paprika, champignons
50 gr. spekblokjes of 1/2 rookworst, in plakjes
4 eieren
50 ml. volle melk
handvol geraspte belegen boerenkaas
zout, naar smaak
peper, naar smaak
Bereiding:
Snijd de
groentes fijn.
Verwarm olijfolie in een koekenpan en bak de groentes hierin aan. Voeg vlees toe en bak even mee.
Klop in een kom de eieren los met de melk en breng op smaak met de kaas, zout en peper.
Giet het eimengsel in de pan en bak de omelet nu op rustig vuur tot hij helemaal gaar is.
Tip: is lekker om fijngesneden verse kruiden toe te voegen, b.v. bieslook en platte peterselie.
groentes bv. prei, courgette, ui, tomaatjes, paprika, champignons
50 gr. spekblokjes of 1/2 rookworst, in plakjes
4 eieren
50 ml. volle melk
handvol geraspte belegen boerenkaas
zout, naar smaak
peper, naar smaak
Verwarm olijfolie in een koekenpan en bak de groentes hierin aan. Voeg vlees toe en bak even mee.
Klop in een kom de eieren los met de melk en breng op smaak met de kaas, zout en peper.
Giet het eimengsel in de pan en bak de omelet nu op rustig vuur tot hij helemaal gaar is.
Tip: is lekker om fijngesneden verse kruiden toe te voegen, b.v. bieslook en platte peterselie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten