Ingredienten: 4 pers.
250 ml.
bessensap
50 gr. krenten
100 gr. vluggort
1 kaneelstokje
75 gr. suiker
1 reepje citroenschil
50 gr. rozijnen
Bereiding:
Doe de
vluggort in de pan en giet hier een liter water bij.
Voeg ook de rozijnen, krenten, het kaneelstokje en het reepje citroenschil toe aan het gort-watermengsel.
Roer het door en breng het aan de kook en laat het vervolgens een kwartier zachtjes doorkoken.
Haal na dat kwartier het kaneelstokje en het stukje citroenschil uit de pan.
Voeg nu de suiker en het bessensap toe.
Roer het mengsel door totdat de suiker volledig is opgelost.
Tip: dit
is erg lekker bij yoghurt en vanillevla!
50 gr. krenten
100 gr. vluggort
1 kaneelstokje
75 gr. suiker
1 reepje citroenschil
50 gr. rozijnen
Voeg ook de rozijnen, krenten, het kaneelstokje en het reepje citroenschil toe aan het gort-watermengsel.
Roer het door en breng het aan de kook en laat het vervolgens een kwartier zachtjes doorkoken.
Haal na dat kwartier het kaneelstokje en het stukje citroenschil uit de pan.
Voeg nu de suiker en het bessensap toe.
Roer het mengsel door totdat de suiker volledig is opgelost.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten