Ingrediënten:
1 blikje
tomatenpuree
bodempje water
4 eetl. ketchup
1 theel. ketjap
1 gemberbol of stukje verse gember (geraspt)
1 theel. met kop erop shoarmakruiden
1 ui, gesnipperd
1 teen knoflook, uit de knijper
2 eetl. gembersiroop
Bereiding:
De
tomatenpuree vermengen met het water en de ketchup.
Gemberbol fijnsnijden en samen met de helft van de ui toevoegen aan mengsel.
Ketjap, kruiden en uitgeperste teen knoflook erbij.
Gembersiroop erdoor mengen en de saus goed door warmen.
Met de staaf mixer fijnmaken.
Vlak voor opdienen andere helft ui toevoegen.
Zowel warm als koud lekker.
bodempje water
4 eetl. ketchup
1 theel. ketjap
1 gemberbol of stukje verse gember (geraspt)
1 theel. met kop erop shoarmakruiden
1 ui, gesnipperd
1 teen knoflook, uit de knijper
2 eetl. gembersiroop
Gemberbol fijnsnijden en samen met de helft van de ui toevoegen aan mengsel.
Ketjap, kruiden en uitgeperste teen knoflook erbij.
Gembersiroop erdoor mengen en de saus goed door warmen.
Met de staaf mixer fijnmaken.
Vlak voor opdienen andere helft ui toevoegen.
Zowel warm als koud lekker.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten