Ingrediënten:
4 pers.
3
tenen knoflook
1/2 citroen
125 ml. mayonaise
125 ml. crème fraîche
Bereiding:
Pers de
tenen knoflook.
Pers de citroen uit.
Meng de knoflook, het citroensap, de mayonaise en de crème fraîche in een kom.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Tip: een
mildere knoflooksaus? Gebruik 1 teen knoflook minder.
Je kunt de knoflooksaus een dag van tevoren bereiden. De smaak wordt dan wat sterker. Bewaar afgedekt in de koelkast.
1/2 citroen
125 ml. mayonaise
125 ml. crème fraîche
Pers de citroen uit.
Meng de knoflook, het citroensap, de mayonaise en de crème fraîche in een kom.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Je kunt de knoflooksaus een dag van tevoren bereiden. De smaak wordt dan wat sterker. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten