maandag 30 maart 2020

Ei, gevuld met ....... 9 x

augurk-dille: 
Roer 1 eetlepel fijngehakte augurkjes en een handje fijngehakte dille door het eimengsel.
Spuit het mengsel in de eieren en garneer met dille.

chili-uitjes: 
Roer 1 eetlepel zoete chilisaus door het eimengsel.
Spuit het mengsel in de eieren en bestrooi met gefrituurde uitjes.

gado gado: 
Roer 1 eetlepel pindakaas en 1 eetlepel sojasaus door het eimengsel.
Spuit het mengsel in de eieren en bestrooi met kroepoek en lente-ui.

Aziatisch: 
Roer 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sesamolie en 1 fijngehakte bosui door het eimengsel.
Spuit het mengsel in de eieren en bestrooi met sesamzaad.

kip-bieslook: 
Roer 50 gram fijngehakte gerookte kip en een handje fijngehakte bieslook door het eimengsel. 
Spuit het mengsel in de eieren en garneer met bieslook.

jalapeño-bacon: 
Bak 4 plakken bacon goudbruin en knapperig en hak fijn. 
Roer 1 eetlepel fijngesneden jalapeño's (potje) en de helft van de bacon door het eimengsel. 
Spuit het mengsel in de eieren en garneer met de rest van de bacon.

Italiaans: 
Roer 50 gram fijngehakte zongedroogde tomaatjes en een handje fijngehakte basilicum door het eimengsel. 
Spuit het mengsel in de eieren.

zalm-dille: 
Roer 50 gram fijngehakte gerookte zalm en een handje dille door het eimengsel. 
Spuit het mengsel in de eieren en garneer met dille.

pittig (duivel ei): 
Roer 1 theelepel scherpe mosterd, 2 theelepels tabasco, 1 eetlepel fijngehakte bieslook, zout en peper door het eimegsel. 
Bak de 2 eetl. rode paprikablokjes met 1 theelepel tabasco in 1 eetlepel olie en dep ze goed droog.
Garneer de eieren met de paprikabolkjes en bestrooi met paprikapoeder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten