Roer 1 eetlepel fijngehakte augurkjes en een handje fijngehakte dille door het eimengsel.
Spuit het mengsel in de eieren en garneer met dille.
chili-uitjes:
Roer 1 eetlepel zoete chilisaus door het eimengsel.
Spuit het mengsel in de eieren en bestrooi met gefrituurde uitjes.
gado gado:
Roer 1 eetlepel pindakaas en 1 eetlepel sojasaus door het eimengsel.
Spuit het mengsel in de eieren en bestrooi met kroepoek en lente-ui.
Aziatisch:
Roer 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sesamolie en 1 fijngehakte bosui door het eimengsel.
Spuit het mengsel in de eieren en bestrooi met sesamzaad.
kip-bieslook:
Roer 50 gram fijngehakte gerookte kip en een handje fijngehakte bieslook door het eimengsel.
Spuit het mengsel in de eieren en garneer met bieslook.
jalapeño-bacon:
Bak 4 plakken bacon goudbruin en knapperig en hak fijn.
Roer 1 eetlepel fijngesneden jalapeño's (potje) en de helft van de bacon door het eimengsel.
Spuit het mengsel in de eieren en garneer met de rest van de bacon.
Italiaans:
Roer 50 gram fijngehakte zongedroogde tomaatjes en een handje fijngehakte basilicum door het eimengsel.
Spuit het mengsel in de eieren.
zalm-dille:
Roer 50 gram fijngehakte gerookte zalm en een handje dille door het eimengsel.
Spuit het mengsel in de eieren en garneer met dille.
pittig (duivel ei):
Roer 1 theelepel scherpe mosterd, 2 theelepels tabasco, 1 eetlepel fijngehakte bieslook, zout en peper door het eimegsel.
Bak de 2 eetl. rode paprikablokjes met 1 theelepel tabasco in 1 eetlepel olie en dep ze goed droog.
Garneer de eieren met de paprikabolkjes en bestrooi met paprikapoeder.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten