donderdag 5 september 2019

Aardappelsalade met ei en dille

Ingrediënten: 4 pers.

600 gr. vastkokend aardappelen  
4 eieren 
4 bosuien 
2 eetl. zure room 
2 eetl. mayonaise 
1 theel. citroensap 
2 eetl. dille 
1 eetl. peterselie 
1 snufje peper 
1 snufje zout 

Bereiding:

Kook de aardappelen (met of zonder schil) net gaar en laat ze iets afkoelen. 
Kook de eieren hard in circa 7 minuten.
Snijd de aardappelen in grove stukken, de eieren in kleinere stukjes en de bosui in ringetjes. Meng in een kom de zure room met de mayonaise en het citroensap.
Schep hier de aardappelen, eieren, bosui en kruiden doorheen. 
Breng op smaak met peper en zout.
Neem mee in een saladebox of vershoudbakje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten