Ingrediƫnten: 4 pers.
350 gr.
kipfilet, in blokjes
250 gr.
roerbaknoedels
400 gr.
Italiaanse roerbakgroenten
2 tenen
knoflook, fijngesneden
1 tomaat,
in kleine blokjes
2 theel.
uipoeder
2 theel.
oregano
1 theel.
rozemarijn
2 theel.
tijm
2 theel.
paprikapoeder
1 theel.
cayennepeper
boter of
olie
evt. peper
en zout
Bereiding:
Verhit
boter of olie in een wok en fruit de knoflook.
Voeg de
blokjes kipfilet toe en bak deze rondom bruin.
Voeg de
blokjes tomaat toe met uipoeder, oregano, rozemarijn, tijm, paprikapoeder en
cayennepeper en roerbak het geheel een paar minuten.
Voeg nu de
roerbakgroenten toe en verhit het geheel weer een paar minuten.
Bereid de
woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel met koud
water.
Voeg de
noedels toe aan de kip met de groenten en verhit het geheel nog heel even en
breng evt. op smaak met peper en zout
Geen opmerkingen:
Een reactie posten