donderdag 2 mei 2019

Noedels roerbak, mediterrane kip

Ingrediƫnten: 4 pers.

350 gr. kipfilet, in blokjes
250 gr. roerbaknoedels
400 gr. Italiaanse roerbakgroenten
2 tenen knoflook, fijngesneden
1 tomaat, in kleine blokjes
2 theel. uipoeder
2 theel. oregano
1 theel. rozemarijn
2 theel. tijm
2 theel. paprikapoeder
1 theel. cayennepeper
boter of olie
evt. peper en zout

Bereiding:

Verhit boter of olie in een wok en fruit de knoflook.
Voeg de blokjes kipfilet toe en bak deze rondom bruin.
Voeg de blokjes tomaat toe met uipoeder, oregano, rozemarijn, tijm, paprikapoeder en cayennepeper en roerbak het geheel een paar minuten.
Voeg nu de roerbakgroenten toe en verhit het geheel weer een paar minuten.
Bereid de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel met koud water.
Voeg de noedels toe aan de kip met de groenten en verhit het geheel nog heel even en breng evt. op smaak met peper en zout

Geen opmerkingen:

Een reactie posten