olie
250-300 gram
kip shoarmavlees 1 middelgrote ui, in grove stukken
1/2 paprika, in grove stukken
1/2 bakje champignons, in plakken
tomaatje, grove blokjes
1-2 teentjes knoflook, fijne blokjes
geraspte kaas
Bereiding:
Verwarm
de oven voor op 200ºC.
Roerbak
de groenten ( ui, paprika, champignons, tomaat, knoflook ) 3-4 minuten in olie en breng op smaak met zout en peper,en doe de
groenten in een ovenschaal.Verhit de olie en roerbak hierin het kip shoarmavlees 5-6 minuten, men kan evt. extra shoarmakruiden toevoegen, schep de kip shoarmavlees boven op de groenten.
Bestrooi met geraspte kaas.
Zet de schotel plm. 25 minuten in het midden van de oven.
Serveer
de shoarmaschotel met knoflooksaus en met gebakken aardappelen of pattat,
turksbrood, pitabroodje.
Eet
smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten