woensdag 10 januari 2018

Pasta, champignons en courgette

Ingrediënten: 2 pers.

200 gr. kipfilet
150 gr. pasta
150 gr. champignons
1/3 courgette
1/2  paprika
1/2  ui
2 teentje knoflook
2 theel. Italiaanse kruiden
1 a 2  theel.  bouillonpasta
scheut kookroom
peper
geraspte kaas

Bereiding:

Kook de pasta gaar volgens bereidingswijze van de verpakking.
Snij de kipfilet in stukjes.
Maak de champignons schoon, verwijder het steeltje en snijd de champignons in plakjes.
Snijd de courgette en paprika in blokjes, snipper het uitje en snijd de knoflook fijn.
Giet een scheutje olie in een pan en bak de kipfilet, voeg het uitje, knoflook  met de courgette en de champignons toe en bak deze 2 a 3 minuten mee.
Na deze 2 a 3 minuten, voeg je de bouillonpasta, Italiaanse kruiden, peper en een scheut kookroom toe.
Laat dit even pruttelen en klaar is je saus.
Serveer de pasta met de saus of meng het door elkaar.
Afmaken op bord met een beetje geraspte kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten