200
gr. kipfilet, in blokjes
200
gr. roerbakgroenten (Oosterse)125 gr. woknoodles
1/2 teentje knoflook, fijngesneden
1/2 eetl. kerrie
1/2 theel. cayennepeper
1/2 theel. koriander
1/2 theel. kurkuma
1 theel. paprikapoeder
1 theel. gemalen gember
1/4 tot 1/2 kippenbouillonblokje
boter of olie
Bereiding:
Meng
alle kruiden goed door elkaar.
Kruid
de kip met de helft van de kruidenmengsel en laat plm. 1 uur in de koelkast
marineren.Verhit boter of olie in een wok en fruit een teentje knoflook glazig.
Voeg de blokjes kipfilet toe en bak deze rondom bruin.
Voeg nu de roerbakgroenten toe en wok 5 minuten.
Voeg de rest van de kruiden toe met de verkruimelde kippenbouillonblokje en evt. beetje water en laat het geheel op laag vuur even stoven.
Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking, snij de lange gare slierten noedels kleiner voeg toe aan het vleesmengsel.
Hussel goed door en roerbak het geheel 2 minuten.
Eet
smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten