![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9Smovi9ga5tdjFyeyPL6IAPnIy4KhynD2s8Ygl-W3ulcpg0g3BRud4tP8tj7AXKsIrkkllyq9HceU3pEN2oEU7TdhgbHLpGWZwju7IoP71Ysm4tMB9OL2MnjMdzlv1r6iDRlFkgCKBhql/s200/Pittige+gehaktballetjes.jpg)
500 gr. rundergehakt
2 teentjes knoflook, in hele kleine blokjes4 dessertlepels sojasaus
2 theel. sambal oelek
1 theel. komijnpoeder (djinten)
1 theel. gemberpoeder (djahé)
1 theel. chilipoeder
10 gr. pinda satesaus poeder (conimex)
10 gr. boemboe nasigoreng (conimex)
evt. paneermeel
Bereiding:
Meng de knoflook, sojasaus, sambal, djinten, djahé, chlipoeder,
satesaus poeder en boemboe nasigoreng door het gehakt, vorm er balletjes van
ter grootte van plm. een walnoot en zet ze tot gebruik koel weg.
Verhit de boter, bak de gehaktballetjes op matig hoog
vuur in circa 5 minuten rondom bruin.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten