Ingrediënten:
100
gr. amandelen
4 eetl. sesamzaad
2 eetl. korianderzaad
2 eetl. komijnzaad
1 eetl. anijszaad
1 eetl. venkelzaad
1
eetl. oregano4 eetl. sesamzaad
2 eetl. korianderzaad
2 eetl. komijnzaad
1 eetl. anijszaad
1 eetl. venkelzaad
Bereiding:
Spreid
alles uit op een bakplaat of ovenschaal.
Verwarm
de oven voor op 180°C. Rooster het specerijennotenmengsel ca. 8-10 min. tot ze gaan geuren, schep tussendoor even om.
Maal in een keukenmachine tot een half fijn half grof mengsel of in een vijzel.
Meng met de rasp van 1 sinaasappel.
Laat afkoelen en bewaar afgesloten, donker en koel, max. 3 maanden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten