donderdag 10 augustus 2017

Courgette, gevuld met shoarma en kaas

Ingrediënten:
 

2 grote courgettes, gehalveerd en uitgehold
400 gr. shoarma
olijfolie
1 kleine courgette, in blokjes
1 blikje maïs, uitgelekt
1 rode paprika, in stukjes
1 ui, gesnipperd
100 ml crème fraîche, of naar smaak
1 zakje geraspte kaas

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180°C.
Was en halveer de 2 grote courgettes in de lengte en hol ze uit tot je 2 bootjes overhoudt met nog een laagje vruchtvlees.
Bak de shoarma in wat olie.
Voeg de gesneden groenten toe, en bak in 8 minuten beetgaar. Roer er een paar eetlepels crème fraîche doorheen.
Leg de courgettehelften in een ovenschaal en vul ze royaal met het shoarma-groentenmengsel.
Gooi er gerust nog wat meer mengsel overheen of ernaast in de ovenschaal, als je overhoudt.
Strooi de kaas over de gevulde courgettes en zet plm. 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten