![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgW6NgmddWsRGsSjbq9Dzta32_2NIRxnba8mUtWYPhQwnR0HdbAPUZGPQ4nuqwwrCQlNyFOCRjyivpIDEoctP-L45uDugoFZvaNsA756LTrsAarY43TgnhRJFzkGspJKKPhtAsslcUC0bnp/s1600/groente.......jpg)
1 winterwortel (geschrapt, in dunne
reepjes)
500 gr.
witte kool (in dunne reepjes,
geschaafd)
Ingrediënten,
dressing:
50 ml.
olijfolie
25 ml.
wittewijnazijn of 25 ml. citroensap 1 theel. mosterd
1 eetl. honing
3 eetl. peterselie (gehakt)
1 mespunt komijnpoeder (djinten)
Bereiding:
Doe
de witte kool en wortel in een kom.
Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
Meng door het koolmengsel.
Zet afgedekt in de koelkast.
Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
Meng door het koolmengsel.
Zet afgedekt in de koelkast.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten