![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTLKe6voJPkW2ZFLEh7hGHALYHh0XBYNbipY_PJb_e9JUgEvgG7O7D1OJDvp6otFdbbK0xbKRuFIfDT1u0P8iYYsFKlAMCeFy0no8IrHnDt3ngcXQ-lboQZFGO8FdqUugivz3buZeH4W4f/s1600/pasta...jpg)
300 gr penne
350 gr rundergehakt 1 bakje champignons
1 courgette
140 gr.tomatenpuree
250 ml. kookroom
Bereiding
Kook de penne in ruim water met zout.
Bak de champignons apart. Bak het gehakt rul in een hapjespan voeg de courgette toe, voeg daarna de champignons toe.
Schep de tomatenpuree erdoor.
Schenk de kookroom en evt. 50 ml water erbij en verwarm de saus nog 5 min.
Giet de pasta af en meng door de romige gehaktsaus.
Breng op smaak met peper en zout.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten