![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiEancpcNY1cd6g__q3nJXTSfF1ATKX3-hut5wXmJvk9QmF0WNncpejix4V8zU2tShR_SXdK8TUWYLs7SouD_aBKmogMdHanPZ1kblbAYRZM6o2NVgGPfrWb3actVOtVSUjnjbePSZcJVyN/s1600/maaltijdsalade........jpg)
1
visbouillonblokje
300 gr.
pasta2 blikjes tonijn op olie uitgelekt
2 rode uien in dunne ringen
1 bosje dille fijngehakt
2 eetl. kappertjes
100 milliliter zure room
1 eetl. ketchup
2 eetl. mayonaise
1 mespuntje chilipoeder
Bereiding:
Los het
bouillonblokje op in 1 liter kokend water en kook hierin de pasta beetgaar.
Giet af en laat onder koud stromend water afkoelen.
Laat goed uitlekken in een
vergiet.
Meng alle ingrediënten voor de salade.
Klop de ingrediënten voor de
dressing goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Schep de
dressing door de pastasalade en bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Bron: Boodschappen 05-2014
Geen opmerkingen:
Een reactie posten