zaterdag 23 april 2016

Pasta salade, met tonijn en dille

Ingrediënten: 4 pers.

1 visbouillonblokje
300 gr. pasta
2 blikjes tonijn op olie uitgelekt
2 rode uien in dunne ringen
1 bosje dille fijngehakt
2 eetl. kappertjes
100 milliliter zure room
1 eetl. ketchup
2 eetl. mayonaise
1 mespuntje chilipoeder

Bereiding:

Los het bouillonblokje op in 1 liter kokend water en kook hierin de pasta beetgaar.
Giet af en laat onder koud stromend water afkoelen.
Laat goed uitlekken in een vergiet.
Meng alle ingrediënten voor de salade.
Klop de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Schep de dressing door de pastasalade en bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Bron: Boodschappen 05-2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten