4 tomaten of evt. zongedroogde tomaatjes
3/4 komkommer
1 kleine ui
2 hardgekookte eieren
ongeveer 2/3 zak ongekookte pasta
6 à 7 augurken
1 zakje Duyvis Cocktail Dipsaus
2 1/2 eetlepel Yofresh of andere magere mayonaise
1 eetlepel water
Bereiding:
Breng ruim water in een pan aan de kook en kook hierin de pasta gaar, als de pasta gaar is afspoelen met koud water, laat afkoelen.
Snijd alle ingrediënten in middelgrote blokjes.
Doe alle ingrediënten in
een grote kom.
Haal de huid van de gerookte makreelfilet af en verwijder eventuele
graatjes.
Trek de filets
met twee vorken uit elkaar, maar snipper niet té klein.
Voeg de makreelfilet toe aan de rest van de ingrediënten.
Roer alle Ingrediënten door elkaar.
Doe het zakje kruiden van Duyvis in een kommetje en meng met de YoFresh en de lepel water, goed door elkaar roeren en roer door de pasta.
Zet de in de koelkast.
Koud is de salade
namelijk het allerlekkerst!
Bron: Foody.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten