200 gr. achterham
500 gr. aardappels,
geschild en in blokjes1/2 winterwortel, schoongemaakt en in blokjes
125 gr. diepvrieserwten
3 hardgekookte eieren, in vieren gedeeld
100 gr. zoetzure augurken, fijngesneden
50 gr. zilveruitjes
1 zure appel, ongeschild, in blokjes
1 eetl. kappertjes
5 eetl. mayonaise
2 eetl. witte wijnazijn
1 eetl. dyonmosterd
1/2 bosje peterselie, fijngehakt
Bereiding:
Kook de aardappelblokjes in 6 minuten, de
wortelblokjes in 4 minuten en de erwten in 2 minuten beetgaar.
Laat
alles afkoelen.
Meng de ham, aardappel, wortel, erwtjes,augurken, zilveruitjes, appel en kappertjes door elkaar.
Roer de mosterd en witte wijnazijn door de mayonaise en schep dit door de salade.
Garneer met verse peper, de peterselie en de eipartjes.
Meng de ham, aardappel, wortel, erwtjes,augurken, zilveruitjes, appel en kappertjes door elkaar.
Roer de mosterd en witte wijnazijn door de mayonaise en schep dit door de salade.
Garneer met verse peper, de peterselie en de eipartjes.
Bron: mijnreceptenboek.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten