![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwIzUn8Sevy8YkZuZ7_WaLG7GwlvZDjVxS593G2m1tv_LRYLocXKC0h1emOTluNhfYU6r-2bHi9uzDa5Ut7FElrwcKRqTo_GsGcWQI7gA2x81UfEKzwEMgNCu1L0AETZZjAXk8Ym1mJ-2W/s1600/groente.jpg)
500 gr.
spruiten
spekjes1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook
1/2theel. kerriepoeder
2 eetl. olie
Bereiding:
Giet spruiten af en laat ze 1 minuten droog dampen.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de spekjes, ui met knoflook 3 minuten op matig vuur.
Strooi het kerriepoeder erbij en bak 1 minuten mee.
Doe de spruiten erbij en bak alles nog 5 minuten door tot de spruiten goed gaar zijn.
Bron: ?
Geen opmerkingen:
Een reactie posten