![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYcaQNLTFtosw8BUeofUvYr0eCAFpxsaPGt4V0Kti0d7Oztm_pfyBbyKTFhE6jBh35sSbU-M9XBz4YGHvh4tNz9J7SBEnMvxor2p4GWmIQxdhPy0ZmsP4VrLy-2Et0XgYowm3sHQZzgumA/s1600/rijstsalade.jpg)
1 pak
rijst
1 pot
becel dressing flinke scheut yoghurt
1 prei
1 ui
1 blik manderijnen
sap van 1 citroen
1 groene
1 rode paprika
400 gr ham
peper
kerrie
zout
Bereiding:
Rijst
koken en af laten koelen.
Prei, ui,
en paprika in stukjes snijden. Ham in dobbelsteentjes snijden.
Rijst, becel, yoghurt, prei, ui, mandarijnen, sap van citroen, paprika's en ham door elkaar roeren en dit alles op smaak maken met zout, peper en kerrie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten