![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEht6yI72Ye5L60pxXXKNbFSXg4yNztd25d2yGA6uHMjx78sUNeHpZbUxWa13AqB-mhxmGvjH-68oNlWrfNQUJRcqGfV0l-GY3VSDDtzQRVkLdaHGvYof-T1B0FLGudx9x5Y_xMpCfphH4WR/s200/eiersalade.jpg)
5 eieren
mayonaise
1/2 theelepel mosterd
zout
peper
kerriepoeder
scheutje koffieroom
1 eetl. (gedroogde) bieslook
Bereiding:
Eieren hardkoken, pellen en in kleine stukjes snijden.
Sjalotje zeer fijn snipperen.
In een
schaal drie eetlepels mayonaise vermengen met de bieslook, het sjalotje (niet
te veel ui!), de mosterd, scheutje koffieroom, beetje zout peper en de
kerriepoeder. Tot sausje roeren.
De gesneden eieren toevoegen.
Ongeveer 1/2 uurtje laten intrekken
Tip:
Lekker op een pistolet met een plakje gerookte zalm en een schepje eiersalade of een pistolet met oude kaas!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten