Ingrediënten:
1 eetl.
bruine suiker of rietsuiker
1,1/2 eetl. gerookte paprikapoeder
1 eetl. uienpoeder
1 eetl. knoflookpoeder
1/2 eetl. komijnpoeder
1 eetl. chilipoeder, 1/2 eetl voor minder pit
1 eetl. oregano
1/2 eetl. zwarte peper
1 eetl. tijm
1 eetl. zout
Bereiding:
Meng alle
kruiden door elkaar.
Roer of schud alles goed door elkaar.
Gebruik hem direct of bewaar in een gesloten potje of ziplock zakje.
Deze dry rub voor kip kan je ook gebruiken over gegrilde aardappels maar strooi dan niet teveel.
1,1/2 eetl. gerookte paprikapoeder
1 eetl. uienpoeder
1 eetl. knoflookpoeder
1/2 eetl. komijnpoeder
1 eetl. chilipoeder, 1/2 eetl voor minder pit
1 eetl. oregano
1/2 eetl. zwarte peper
1 eetl. tijm
1 eetl. zout
Roer of schud alles goed door elkaar.
Gebruik hem direct of bewaar in een gesloten potje of ziplock zakje.
Deze dry rub voor kip kan je ook gebruiken over gegrilde aardappels maar strooi dan niet teveel.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten