Ingrediënten:
2 pers.
3 eieren
10 gr. platte peterselie, fijn snijden
5 gr. bieslook, fijn snijden
10 gr. basilicum, fijn snijden
1/4 theel. zout
1/4 theel. versgemalen zwarte peper
olijfolie
1 rode uien, in ringen
1 zoete puntpaprika's, in ringen
Bereiding:
Klop de
eieren met een vork los met 4 eetlepels water en voeg de gehakte kruiden, zout
en peper toe.
Verhit olijfolie in een koekenpan en roerbak de ui en paprika in ca. 4 minuten op middelhoog vuur beetgaar en neem uit de pan.
Verhit olijfolie in een koekenpan en bak 2 omeletten op hoog vuur.
Leg ze, zo gauw het ei net gestold is op warme borden, vouw ze dubbel.
Verdeel de ui en puntpaprika erover.
Garneer met de rest van de basilicumblaadjes.
10 gr. platte peterselie, fijn snijden
5 gr. bieslook, fijn snijden
10 gr. basilicum, fijn snijden
1/4 theel. zout
1/4 theel. versgemalen zwarte peper
olijfolie
1 rode uien, in ringen
1 zoete puntpaprika's, in ringen
Verhit olijfolie in een koekenpan en roerbak de ui en paprika in ca. 4 minuten op middelhoog vuur beetgaar en neem uit de pan.
Verhit olijfolie in een koekenpan en bak 2 omeletten op hoog vuur.
Leg ze, zo gauw het ei net gestold is op warme borden, vouw ze dubbel.
Verdeel de ui en puntpaprika erover.
Garneer met de rest van de basilicumblaadjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten