Ingrediƫnten:
250 gram bloem
500 ml melk
2 eieren
theel. vanillesuiker (optioneel)
snufje zout
500 ml melk
2 eieren
theel. vanillesuiker (optioneel)
snufje zout
Bereiding:
Mix de bloem, melk, eieren en eventueel de vanillesuiker.
Klop
er een luchtig mengsel mee, zonder klontjes.Warm je pan op met een beetje vet en giet er een soeplepel van het beslag in.
Draai rondjes met de pan, tot het beslag eerlijk verdeeld is over de hele bodem van de koekenpan.
Zodra er luchtbelletjes in de koekenpan te zien is, kun je hem makkelijk keren.
Lukt dit nog niet zo goed ?
Wacht dan nog heel even.
Pannenkoeken bakken is een geduldige zaak !
Bak de andere kant van de pannenkoek nog even, controleer steeds tussendoor of ie gaar is door met je spatel een randje van de pannenkoek op te tillen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten