dinsdag 2 mei 2017

Pannenkoeken, champignons-paprika-ham-kaas

Ingrediënten: 6 stuks

200 gr. bloem
2 eieren
500 ml. melk
zout
boter
olie
125 gr. creme fraiche
250 gr. champignons, in dunne plakjes
1 rode paprika, stukjes
200 gr. ham, reepjes
geraspte kaas

Bereiding:

Zeef de bloem in een kom en mix de eieren, melk en zout er door.
Mix totdat er geen klontjes meer in zitten.
Laat het pannenkoekbeslag even staan.
Verhit een olie in een pan en bak de hamreepjes licht bruin.
Voeg de paprika en champignons toe en bak even mee.
Verhit een beetje boter in een koekenpan en schep ongeveer 1 soeplepel pannenkoekbeslag er in en draai met de pan totdat de hele oppervlakte bedekt is met een laagje beslag.
Bak de pannenkoek aan de onderkant goudbruin en draai hem daarna om.
Herhaal dit totdat je 6 pannenkoeken hebt.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Roer de crème fraiche door het ham en groente mengsel en schep wat op de pannenkoek.
Rol de pannenkoek op en leg hem in een ingevette ovenschaal.
Doe dit totdat je 6 mooie pannenkoekrollen naast elkaar hebt liggen.
Bestrooi met kaas en zet ongeveer 10 min in de oven totdat de kaas gesmolten is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten