![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdtDe5vFS-boEb-ziQtNxH5-IIs1JXimHtmi9z6N0SmtbVfPg3WvUCzpBN9GnT0NAw5pZWzvtyTYSHC803LqI-_8EsZyMIOw5c60DwbpTFTUNSfNfHvGDuS5d3opN1V8WioDGv5p9Z5CTo/s1600/cake....jpg)
250 gr.
Digestive chocolade biscuits
100 gr.
boter100 gr. pure chocolade
100 gr. melkchocolade
2 zakjes vanillesuiker
300 ml. slagroom
1 mango
2 kiwi’s
Bereiding:
Doe de
biscuits in de kom van een keukenmachine en maal de koekjes fijn.
Meng de gesmolten chocolade door de slagroom.
Haal de biscuitbodem uit de koelkast, schep het mengsel erover en strijk glad met de achterkant van een lepel.
Laat de taart minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
Schil de mango en de kiwi’s.
Snij de vruchten in plakjes en verdeel over de taart.
Laat de boter smelten in de magnetron of in een pannetje op laag vuur.
Voeg de
gesmolten boter toe aan de biscuits en meng het goed door.
Bekleed de bodem van
de springvorm 22 cm met bakpapier.
Verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm en druk goed aan met de
bolle kant van een lepel.
Zet de biscuitbodem in de koelkast, totdat de
chocoladevulling af is.
Breek de chocolade in stukjes.
Verwarm 50 ml slagroom in een steelpannetje,
samen met de chocolade.
Haal het pannetje meteen van het vuur zodra de
chocolade gesmolten is.
Klop de overige slagroom samen met de vanillesuiker stijf.Meng de gesmolten chocolade door de slagroom.
Haal de biscuitbodem uit de koelkast, schep het mengsel erover en strijk glad met de achterkant van een lepel.
Laat de taart minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
Schil de mango en de kiwi’s.
Snij de vruchten in plakjes en verdeel over de taart.
Bron: Lidl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten