![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgX16jO_Ikresmhg-6OwSZhFeFQ2scMZ4NkugN1i5tEC4xX2MHuTlBPCdIz3UrmY2TyNo0vU2RVu8SnV6YqaB62bdMD6_gsPZ0leinp2l6hdBlfAOmA6x3tgzSzCOLJHGLKVpU61yIK5rvA/s1600/bonenschotel.jpg)
1 groene paprika
1 rode paprika 1 ui
2 teentjes knoflook
2 eetl. olie
200 gr. gehakt
3 eetl. shoarmakruiden
zout
6 eetl. hot ketchup
1 blik bruine bonen (415 gr.)
1 pot witte bonen (360 gr.)
Bereiding:
In een
braadpan olie verhitten, gehakt toevoegen en rul bakken.
Gesnipperde
ui, knoflook, stukjes paprika, shoarmakruiden, zout en hot ketchup toevoegen. Ca. 10 minuten zachtjes bakken.
Intussen bruine en witte bonen afgieten en aan de gehaktmengsel toevoegen en door elkaar scheppen.
Ca. 5 minuten heet laten worden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten