![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqkR4oJE6oAHsLfWwaKVHOFi57kxEVPAwbp7dUaNRPtVAlLAWYeHmHT26IFTLOs0RuL0hDrU7re7VmpXD02NDfRCyVjCtDFL_E5g1EQjgyMw6sCdjYS6jUTaOkg0sEdfL9HOupjI4-KpXF/s200/Basis+Barbecue+Rub.jpg)
70 gr. zeezout
60 gr. bruine basterd suiker (goed aangedrukt)
35 gr. paprika poeder (gewone, niet de hete)
3 eetl. versgemalen zwarte peper
2 theel. knoflookpoeder
2 theel. uienpoeder
1 theel. cayennepeper
60 gr. bruine basterd suiker (goed aangedrukt)
35 gr. paprika poeder (gewone, niet de hete)
3 eetl. versgemalen zwarte peper
2 theel. knoflookpoeder
2 theel. uienpoeder
1 theel. cayennepeper
Bereiding:
Meng alles door elkaar, dit kun je het beste met je vingers doen want het
paprika-, en knoflookpoeder wil nog weleens geklonterd zijn, en je rub is
klaar.
In plaats van donkerbruine basterd suiker kun je ook licht bruine gebruiken, of ruwe rietsuiker.
In plaats van donkerbruine basterd suiker kun je ook licht bruine gebruiken, of ruwe rietsuiker.
Bewaar je rub luchtdicht en op een donkere plaats, dan blijft
hij een aantal maanden goed.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten