![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgEq0uhA61Vf-EoqDPirTxfl7a2t7F0tnIaNE7VFW9no-p863hrsNtDOqD3jmJZsZkyFQxbqTiLhNl7nBMaZMhsxaXfrYbBxhg8CX7KwL3MH8KSYOfwz8cGkAVD_wF6m4unYCfA-LSe7q1/s1600/forel..jpg)
4 verse forellen
verse Italiaanse kruiden (basilicum, oregano en tijm)
1 rode ui, gesnipperd
8 zongedroogde tomaatjes in olie
4 eetl. olijfolie
verse Italiaanse kruiden (basilicum, oregano en tijm)
1 rode ui, gesnipperd
8 zongedroogde tomaatjes in olie
4 eetl. olijfolie
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Maak de vis goed schoon en was hem. Bestrooi de binnenkant van de forel met zout, versgemalen zwarte peper en de fijngeknipte Italiaanse kruiden.
Snijd de tomaatjes in smalle reepjes en meng deze met de ui.
Verdeel dit mengsel over de vissen en vul ze ermee.
Knip vier velletjes aluminium (de maat moet groot genoeg zijn dat je de vis ermee in kunt pakken).
Leg elke vis op een aluminium velletjes en besprenkel hem met een kwart van de olijfolie.
Pak de vis in.
Doe dit met alle vier de forellen.
Leg de vissen in een ruime ovenschaal en bak ze ongeveer 25 minuten in de oven.
Controleer of de vis gaar is.
Lekker met aardappelpuree en spinazie.
Bron: Allerhande 2004
Geen opmerkingen:
Een reactie posten