![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKQ4PCRkn7GnlSVuN49izYumw1SzFKIxhSIQ6X9SHr9MkYwXP5Nb0YUnQ7K985cTeQIkQcqQUhqS8QZOSLaACnZpBWJeGxieYkLJQVmWaZbLdzc7TLCFrKBnY0C1sSiNyioPLksHmFwE1k/s1600/huzarensalade.jpg)
750 vastkokende aardappels (geschild, in blokjes)
150 gr. diepvriesdoperwten 150 gr. winterwortels (geschild, in miniblokjes)
8 eetl. olie
3 eetl. azijn
250 gr. rundvlees (gaar)
8 kleine augurken (in miniblokjes)
2 appels (geschild, in blokjes)
50 gr. zilveruitjes
2 eieren (hardgekookt)
1 krop krulsla (gewassen)
4 eetl. mayonaise
1 eetl. melk
Garnering:
4 augurken (ingesneden) 4 cherry-kerstomaatjes (in plakjes)
3 eieren (in plakjes, hardgekookt)
tomatenketchup
Bereiding:
Kook de aardappelblokjes gaar.
Giet ze af, spoel er koud water over en laat
uitlekken. Doe hetzelfde met de doperwten en de wortel.
Klop een dressing van de olie, azijn, zout en peper.
Schep de aardappels, doperwten, wortel, vlees, augurken, appel, zilveruitjes, ei en de dressing door elkaar.
Scheur de slabladeren iets kleiner en serveer de huzarensalade op de sla.
Verdun de mayonaise met de melk en bestrijk de salade ermee.
Garneer de salade met ei, augurk, tomaatjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten