300 gr. kipfilet, in blokjes
1 rode paprika, in stukjes1/2 bakje champignons, in plakjes
1 ui
1/3 prei
300 gram pasta
1 eetlepel olijfolie
1 pot Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden (245 gr. )
evt. gedroogde provencaalse kruiden, knoflookpoeder, peper en zout
Bereiding:
Verhit het olie en bak de kipblokjes plm. 3-4 minuten.
Voeg de paprika, ui, prei en champignons toe en bak
deze 2-3 minuten mee. Kook de pasta gaar.
Roer de kip en groente door de pasta.
Zet de warmtebron lager en laat plm. 2 minuten sudderen.
Roer de Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden erdoor en breng op smaak met evt. provencaalse gedroogde kruiden, knoflookpoeder, zout en peper.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten