Ingredienten:
200 gr. gekookte mosselen
1 ui
halve rode paprika
plm. 125 gr. kastanje champignons
1 klein teentje knoflook
peper
zout
olijfolie
boter
Bereiding:
Laat de gekookte mosselen afkoelen en voeg naar wens peper en eventueel wat
zou toe. Geen mosselen gekookt en wil je het toch makkelijke houden? In de
supermarkt kan je ook kant en klare gekookte mosselen kopen, deze zijn over het
algemeen wel wat aan de kleinere kant.
Snij de de ui, paprika grof en de knoflook fijn en snij de champignons in
plakjes
Verhit olijfolie en een klontje boter in een koekenpan en voeg de ui, paprika,
knoflook en champignons toe en fruit deze op laag vuur.
Bak de laatste 5 minuten de mosselen op hoog vuur in een andere koekenpan
en voeg de mosselen daarna bij de groenten (paprika, ui, champignons)
Breng op smaak met peper en zout en mosselenkruiden.
Eet smakelijk! Lekker met gebakken aardappelen en gemengde sla.
1 ui
halve rode paprika
plm. 125 gr. kastanje champignons
1 klein teentje knoflook
peper
zout
olijfolie
boter
Geen opmerkingen:
Een reactie posten